Shkarkoni video të TikTok

Tiktokfull është një nga Shkarkuesit më të mirë të TikTok të disponueshëm në internet për të shkarkuar video të TikTok pa ujëra. Nuk ju kërkohet të instaloni ndonjë softuer në kompjuterin ose telefonin tuaj celular, gjithçka që ju nevojitet është një lidhje video TikTok dhe i gjithë përpunimi bëhet nga ana jonë, kështu që të mund të jeni një klik larg nga shkarkimi i videove në pajisjet tuaja.

Shkarkoni video nga faqja e internetit
 1. 1. Gjeni një video - luaj një video që dëshironi të shkarkoni në pajisjen tuaj celular, përdorni aplikacionin TikTok.
 2. 2. Kopjoni një lidhje video - kopjoni url-në e videos nga faqja e internetit
 3. 3. Shkarkoni - kthehuni te Tiktokfull dhe ngjisni lidhjen në fushën e tekstit në faqe dhe prekni "Shkarkoni"

Shkarkoni video douyin nga aplikacioni celular

 1. 1. Gjeni një video - luaj një video që dëshironi të shkarkoni në pajisjen tuaj celular, përdorni aplikacionin TikTok.
 2. 2. Kopjoni një lidhje video - prekni "Share" (butoni i shigjetës në krye të një videoje të zgjedhur) dhe më pas prekni "Copy link".
 3. 3. Shkarkimi - kthehuni te Tiktokfull dhe ngjisni lidhjen në fushën e tekstit në faqe dhe prekni "Download".
Lidhja e mbështetur
 1. 1. https://v.douyin.com/JbGn7qJ/
 2. 2. https://m.tiktok.com/v/6659547527571836166.html
 3. 3. https://vt.tiktok.com/ZSJNV7cVn/

Shikimi i videove të TikTok me celular në desktop

Shikimi dhe Shkarkuesi i Celularëve për TikTok. Shikoni Tik Tok në një formë të përshtatshme nga shfletuesi juaj dhe mund të shkarkoni video të TikTok që shikoni pa ujëra duke ridrejtuar

Si të shikoni TikTok në kompjuter
 1. 1. Hapni shtesën e google chrome - kërkoni TikTok Mobile View & No Watermark Download.
 2. 2. Instaloni shtrirjen
 3. 3. Hapni uebfaqen e TikTok - më pas klikoni për zgjerim për të parë përvojën në celular
 4. Ju gjithashtu instaloni zgjerimin këtu

Shkarkuesi i videos TikTok për Android

Për përdoruesit e Android, ne kemi zhvilluar një aplikacion të shkëlqyeshëm që funksionon shumë mirë në celularët dhe tabletët Android. Aplikacioni quhet zzTik

 1. Shkarkoni Tik Tok Video pa ujëra me një trokitje e lehtë.
 2. Përdorni një galeri mediatike për të mbledhur muzikë dhe video.
 3. Ndani video me miqtë.
 4. Shkarkoni aplikacionin zzTik këtu

Si të shkarkoni video të Tik Tok në iPhone?

Ju mund të shkarkoni video Tik Tok pa ujëra në iPhone vetëm me shkarkues në internet dhe nga shfletuesi Safari i pajisjes Apple. Shkoni te video Tik Tok në iPhone ose iPad dhe kopjoni URL-në e videos, fotos ose muzikës. Kthehuni te shfletuesi Safari ku faqja e internetit SaveFrom.net është hapur tashmë. Ngjitni lidhjen në fushën e hyrjes dhe shtypni butonin e djathtë të fushës. Pas pak sekondash, do të merrni lidhjen për shkarkim.

Ku mund t’i gjej skedarët e shkarkuar?

Pas shkarkimit të videos, muzikës ose fotove të TikTok, të gjitha skedarët mund të gjenden në dosje, e cila është vendosur si parazgjedhje për të ruajtur të gjithë përmbajtjen nga interneti. Nëse nuk keni cilësime të tjera, atëherë dosja e paracaktuar quhet â € œShkarkimeâ €.

Si të shkarkoni tiktok

Ju mund të shkarkoni aplikacionin TikTok nga google play për android ose dyqan mollësh për iOS. Hapni google play ose dyqanin e mollëve më pas kërkoni në TikTok, mund të shihni aplikacionin TikTok për shkarkim në telefonin tuaj. Nëse rajoni juaj mund të shikojë aplikacionin TikTok, mund ta kaloni rajonin në SH.B.A. për ta shkarkuar

A është zzTik falas?

zzTik është aplikacioni falas Video Downloader për të shkarkuar video TikTok pa ujëra. Ju gjithashtu shikoni videon Tik Tok në këtë aplikacion shumë të lehtë dhe komoditet

Register premium account

With premium account
 1. 1. Download bulk request
 2. 2. Download in website without install
 3. 3. Support API for download
 4. 4. Support 24/7
 5. For detail, contact via email: [email protected]

Get TikTok's Video Without Watermark

starter

free

all time

200 Request
Dashboard download
 

Register
standart

$10

per month

20k Request
Dashboard download
API download

Register
pro

$50

per month

120k Request
Dashboard Download
API Download

Register
business

$100

per month

250k Request
Dashboard download
API Download

Register
-->