Преземете видеа на ТикТок

Tiktokfull е еден од најдобрите симнувачи на TikTok достапен на Интернет за преземање видеа на TikTok без воден жиг. Вие не треба да инсталирате никаков софтвер на вашиот компјутер или мобилен телефон, се што ви треба е видео-врска на TikTok, а целата обработка е направена од наша страна, за да можете да бидете со еден клик од преземањето видеа на вашите уреди.

Преземете видео од веб-страница
 1. 1. Пронајдете видео - репродуцирајте видео што сакате да го преземете на вашиот мобилен уред, користете ја апликацијата TikTok.
 2. 2. Копирајте видео линк - копирајте го URL-то на видеото од веб-страницата
 3. 3. Преземање - вратете се на Tiktokfull и залепете ја врската во полето за текст на страницата и допрете „Преземи“

Преземете видео дауин од мобилна апликација

 1. 1. Пронајдете видео - репродуцирајте видео што сакате да го преземете на вашиот мобилен уред, користете ја апликацијата TikTok.
 2. 2. Копирајте видео-врска - допрете „Сподели“ (копчето со стрелката на врвот на избраното видео), а потоа допрете „Копирај врска“.
 3. 3. Преземање - вратете се на Tiktokfull и залепете ја врската во полето за текст на страницата и допрете „Преземи“.
Врската е поддржана
 1. 1. https://v.douyin.com/JbGn7qJ/
 2. 2. https://m.tiktok.com/v/6659547527571836166.html
 3. 3. https://vt.tiktok.com/ZSJNV7cVn/

Гледање видеа на ТикТок со мобилен во работната површина

Преглед и преземач на мобилни телефони за TikTok. Гледајте го Тик Ток во пригодна форма од вашиот прелистувач и може да преземате видеа на Тик Ток што ги гледате без воден жиг со пренасочување

Како да го гледате TikTok на компјутер
 1. 1. Отворете ја екстензијата на google chrome - пребарувајте TikTok Mobile View & No Watermark Download.
 2. 2. Инсталирајте наставка
 3. 3. Отворете ја веб-страницата на TikTok - потоа кликнете на наставката за да го видите мобилното искуство
 4. Исто така, инсталирате продолжување тука

Видео симнувач на TikTok за Андроид

За корисниците на Андроид, развивме брилијантна апликација која работи одлично на мобилни телефони и таблети со Android. Апликацијата се вика zzTik

 1. Преземете ги видеата на Тик Ток без воден жиг со еден допир.
 2. Користете медиумска галерија за да собирате музика и видеа.
 3. Споделувајте видеа со пријателите.
 4. Преземете ја апликацијата zzTik овде

Како да преземате видеа од Тик Ток на iPhone?

Видеата на Тик Ток можете да ги преземате без воден жиг на Ајфони само со преземач на Интернет и од прелистувачот Сафари на уредот Епл. Одете на видеото Тик Ток на вашиот iPhone или iPad и копирајте ја URL-то на видео, фотографија или музика. Вратете се на прелистувачот Safari каде веб-страницата SaveFrom.net е веќе отворена. Залепете ја врската на полето за внесување и притиснете го десното копче на полето. За неколку секунди, ќе ја добиете врската за преземање.

Каде можам да ги најдам преземените датотеки?

По преземањето на видеото, музиката или фотографиите на TikTok, сите датотеки може да се најдат во папката, која е стандардно поставена да ја зачувува целата содржина од Интернет. Ако немате други поставки, тогаш стандардната папка се нарекува â € œ Преземањаâ €.

Како да преземете тикток

Може да ја преземете апликацијата TikTok од google play за Android или Apple Store за iOS. Отворете Google Play или Apple Store, потоа пребарувајте во TikTok, може да ја видите апликацијата TikTok за преземање во вашиот телефон. Ако вашиот регион може да ја види апликацијата TikTok, можете да го префрлите регионот во САД за да ја преземете

Дали е zzTik бесплатно?

zzTik е бесплатна апликација за симнување видео за преземање видеа од ТикТок без воден жиг. Вие исто така го гледате видеото на Тик Ток во оваа апликација многу лесно и практично

Register premium account

With premium account
 1. 1. Download bulk request
 2. 2. Download in website without install
 3. 3. Support API for download
 4. 4. Support 24/7
 5. For detail, contact via email: [email protected]

Get TikTok's Video Without Watermark

starter

free

all time

200 Request
Dashboard download
 

Register
standart

$10

per month

20k Request
Dashboard download
API download

Register
pro

$50

per month

120k Request
Dashboard Download
API Download

Register
business

$100

per month

250k Request
Dashboard download
API Download

Register
-->